İçeriğe geç

Bear Ne Anlama Gelir

Bear’ın Türkçesi ne?

Türkçe-İngilizce sözlükte bear kelimesinin anlamları: 156 sonuçKategoriTürkçeGenel kullanım1Genel kullanımKutup ayılarının muhteşem yaratıklar olduğunu düşünüyorum. Kutup ayılarının şaşırtıcı yaratıklar olduğunu düşünüyorum. Daha fazla cümle2Genel kullanım138 satır daha

Bear ne demek argo?

Bu makale eşcinsel kültüründe ayılar kavramıyla ilgilidir. Diğer kullanımlar için Bear (anlam ayrımı) konusuna bakın. Eşcinsel kültüründe ayı, şişman, tüylü veya her ikisi birden olan bir adamdır. Bu makale eşcinsel kültüründe ayılar kavramıyla ilgilidir. Diğer kullanımlar için Bear (anlam ayrımı) konusuna bakın. Eşcinsel kültüründe ayı, şişman, tüylü veya her ikisi birden olan bir adamdır.

Bear nedir?

(I). ayı; ayıya benzer hayvan: karıncayiyen; beceriksiz kişi, kaba kişi; kene. Gelecekte önceden satın alacağı tahvil ve senetleri borsada fiyatların düşeceği umuduyla satan kişi.

Fiil olarak bear ne demek?

Fiil dayanmak, katlanmak, acı çekmek, tahammül etmek. Senin dırdırına dayanamıyorum: Senin dırdırına dayanamıyorum. Ona dayanamıyorum: Ona dayanamıyorum. Dokunmak, layık olmak.

Bear ne demek borsa?

“Ayı piyasası” terimi, piyasaların kötümser olduğu dönemleri ifade eder. Bu terim, fiyatların düştüğü dönemin uzun olması durumunda kullanılır. Ayrıca, bu dönemlerde %20’lik bir aşağı yönlü hareket gözlemlenir. Bu durumda, yatırımcılar belirsizlikle karşı karşıya kalır ve adımlarını çok dikkatli seçmeye çalışırlar.

Bear nerede yaşar?

Ayılar Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Asya’da yaşar. Modern ayıların ortak özellikleri tıknaz bacaklara sahip büyük gövdeler, uzun burunlar, küçük yuvarlak kulaklar, tüylü saçlar ve kısa kuyruklardır.

Bear ne demek LGBT?

Ayı, toplumun erkek güzelliği anlayışını reddeden ve kendi doğal erkeklikleriyle barışık olan erkek biseksüelleri veya homoseksüel erkekleri tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Bear ne demek kripto?

“Ayı piyasası” terimi, hisse senedi fiyatlarında birkaç hafta veya ay süren genel bir düşüşü ifade eder.

Erkek ayıya ne denir?

Dişi ayıya dişi domuz veya dişi domuz denir; erkek ayıya genellikle yaban domuzu denir.15 Temmuz 2022Dişi ayıya dişi domuz veya dişi domuz denir; erkek ayıya genellikle yaban domuzu denir.

The Bear ne anlatıyor?

Hulu dizisi “The Bear”, hala yasını tuttuğu kardeşinden miras kalan sandviç dükkanını işletmeye çalışan yetenekli bir şefin hikayesini anlatıyor. Aynı zamanda dizi, herhangi bir “girişimci” veya girişimcilik yolculuğuna tek başına çıkan herhangi bir girişimci için tanıdık olacak çatışmalar ve temalarla dolu.

Bear ne zaman?

Açıklamaya göre The Bear 3. sezon 27 Haziran’da yayınlanacak ve tüm bölümler aynı anda FX’te yayınlanacak. Christopher Storer tarafından yaratılan The Bear, 2022 yazında ilk yayınlandığında büyük bir televizyon başarısı hikayesiydi.

Bear kimlik nedir?

Boi, LGBT ve butch ve femme topluluklarında bir kişinin cinsiyet kimliği için kullanılan argo bir kelimedir. Bazı lezbiyen topluluklarında çeşitli cinsiyet ifadelerinin kabulü ve insanların boi olarak tanımlanmalarına izin verilmesi giderek artmaktadır.

Bear verb ne demek?

[katlanmak] bir şeye katlanmak, dayanmak, katlanmak f. Gerginliğe zor dayanabiliyordu. Gerginliğe zor dayanabiliyordu.

Pull bear ne demek?

Pull & Bear (İspanyolca telaffuzu: [pul am ˈbear]), İspanya’nın Galiçya eyaletindeki Narón şehrinde bulunan bir giyim ve moda aksesuarları markasıdır. 1986 yılında New Wear, S.A. tarafından bu ad altında kurulmuştur. Şirket, mağazalarına ek olarak Eylül 2011’de çevrimiçi satış yapmaya başlamıştır.

Beer nedir?

Adı bira. Fıçı bira: fıçı bira. İsim şerbeti: bitki kökleri, şeker, pekmez veya mayadan hazırlanan alkollü/alkolsüz içecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir